#achterdeschermen challenge achtergrond

#achterdeschermen challenge achtergrond
juni 2, 2020 Annette Looijestijn

Teamleden kregen deze week de opdracht een originele MS Teams achtergrond te maken of te kiezen. Een paar maakten een mooie foto van hun breisel, bloemen of planten, anderen ontwierpen zelf iets. Er werd geknipt/geplakt en getekend. De achtergronden getuigen van humor, zoals een Videobellen Bingo en zelfs het Ajax-logo (gezien de loyaliteit van collega’s absoluut elders ligt). Gaan we deze achtergronden ook gebruiken in onze meetings met klanten? Het zou wel een effectieve online ijsbreker zijn!

Dit is de MS Teams achtergrond van Susan van de Laak. Helemaal zelf getekend.

#achterdeschermen

Wij zijn alweer een tijd aan het thuiswerken met zijn allen. Bijna gewend aan alle virtuele teammeetings in MS Teams. Maar hoe houd je de verbinding? We nemen je graag wat meer mee in de processen achter de schermen.

Ook zijn we ons aan het voorbereiden op de 1,5 meter samenleving. We weten allemaal dat dit op vele vlakken gevolgen gaat hebben. Op onze eigen werkwijze, maar met name voor onze klanten. Wij willen ook in het ‘nieuwe normaal’ vernieuwend en richtinggevend zijn en pro-actief meedenken met projecten van de vakbond, O&O fondsen en de veranderingen binnen organisaties die er aan gaan komen.