Vacature: organisatieadviseur (32-40 uur)

Vacature: organisatieadviseur (32-40 uur)
november 16, 2023 admin

Vacature: organisatieadviseur 

Linxx is een adviesbureau in hartje Utrecht. Linxx werkt vanuit de overtuiging dat sterke mensen sterke organisaties maken en vice versa. Wij zijn op zoek naar een ORGANISATIEADVISEUR met gevoel voor arbeidsverhoudingen (32-40 uur) om ons team te versterken. Wil jij aan de slag als junior, medior of senior organisatieadviseur lees dan verder.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gevarieerde club mensen met veel ervaring in verandervraagstukken. Opdrachtgevers schakelen ons in voor verandertrajecten waarbij arbeidsverhoudingen een belangrijke rol spelen. Denk aan strategie- en organisatieontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken, OR & reorganisaties en arbeidsvoorwaarden. Wij dragen bij aan verandering op verschillende niveaus: van hoog strategisch of sectorniveau tot aan de individuele medewerker. Tot onze opdrachtgevers behoren MKB-bedrijven, multinationals, ideële organisaties, overheidsinstellingen, en brancheorganisaties. Wij werken vaak in opdracht van directies, HR en/of ondernemingsraden, voor werkgevers- en werknemersorganisaties en O&O fondsen.

Wat ga je doen?

Je coördineert en voert projecten uit voor onze opdrachtgevers. Dat betekent dat je werkt aan adviesopdrachten, procesbegeleiding, onderzoek, training, het doorvoeren en verankeren van verbeteringen. Je werkt daarbij altijd samen met collega-adviseurs, specialisten en trainers of coaches.

Je bent aanspreekpunt voor collega’s en opdrachtgevers. Je gaat geregeld op pad naar opdrachtgevers om sessies te begeleiden, sleutelpersonen te interviewen, als (co-)trainer op te treden of inhoudelijk advies te geven.

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit en ervaring met organisatieverbetering en arbeidsverhoudingen.
 • Je bent enthousiast, mensgericht, kan goed zelfstandig en in een team werken.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en je bent niet bang om de weg van de meeste weerstand te kiezen, als dat positief bijdraagt aan het doel van het traject.
 • Je hebt de vaardigheden en flexibiliteit om verschillende rollen aan te nemen zoals projectleider, adviseur, procesbegeleider en facilitator, afhankelijk wat op dat moment nodig is.
 • Je bent organisatiesensitief. Je weet welke mensen je mee moet krijgen in het traject, wat het gepaste tempo is en welke stappen gezet moeten worden.

Wat vragen we van je?

 • Academisch werk- en denkniveau, liefst met een relevante opleiding zoals organisatiewetenschappen, bedrijfskunde/-economie, arbeidsrecht of arbeidspsychologie.
 • Inhoudelijke kennis over organisatieverandering en arbeidsverhoudingen
 • Bij voorkeur enige jaren werkervaring op een of meer van de volgende gebieden: strategie en organisatieontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken, OR en reorganisaties en/of arbeidsvoorwaarden.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, hebt organisatietalent, bent initiatiefrijk en je kan goed overzicht houden.

Wat bieden we jou?

Kies je voor Linxx, dan kies je voor werken in een klein, enthousiast team. En je kiest voor collega’s, die het belangrijk vinden om samen te werken en te leren en ontwikkelen in een informele sfeer. Een functie met impact op jouw persoonlijke ontwikkeling en waar je werkt aan betekenisvolle projecten midden in de maatschappij. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, jouw inbreng en initiatief wordt gewaardeerd. Wij werken vanuit een modern kantoor voorzien van alle faciliteiten vlakbij Utrecht Centraal Station.

Wij bieden een marktconforme beloning èn garanderen je goede begeleiding in het vak van organisatieadviseur in de volle breedte.

 • Voor een junior ligt het salaris tussen € 2800 en € 3500,– bruto per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring).
 • Een aantrekkelijk groeipad van junior naar een adviseur met een stevige basis.
 • 32 tot 40-urige werkweek met flexibele tijden en thuiswerkmogelijkheden
 • 25 vakantiedagen op basis van een full time contract
 • Laptop en telefoon
 • Deelname aan de pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en winstdelingsregeling

En ook: een jaarlijkse goede doelen verkiezing en een uitgebreide gezonde lunch op kantoor

Interesse?

Bel met Bianca Sanches, 06 52 32 00 54. Zij kan je vragen beantwoorden en praat je graag bij over onze huidige opdrachten en onze organisatie.

Meteen solliciteren?
Stuur je cv met korte motivatie naar info@linxx.org. Als de match er is, maken we graag nader kennis in een persoonlijk gesprek. In dat gesprek onderzoeken we beiden of Linxx bij jou past. Daarna volgen nog 1 à 2 gesprekken met de collega’s en ronden we de procedure af met een arbeidsvoorwaardengesprek.