Linxx is op zoek naar een organisatieadviseur

Linxx is op zoek naar een organisatieadviseur
augustus 18, 2022 Lisa van Dijck

Vacature: organisatieadviseur 

Linxx is een adviesbureau in hartje Utrecht. Linxx werkt vanuit de overtuiging dat sterke mensen sterke organisaties maken en vice versa. Wij zijn op zoek naar een organisatieadviseur (32-40 uur) om ons team te versterken!


Wie zijn wij?

Wij zijn een gevarieerde club mensen met veel ervaring in verandering. Klanten schakelen ons in voor organisatieverbeteringen waarbij arbeidsverhoudingen een belangrijke rol spelen. Denk aan duurzame inzetbaarheid, innovatie op cao- en strategieniveau, cultuurverandering en reorganisaties. Wij helpen onze klanten op verschillende niveaus verder, van hoog strategisch of sectorniveau tot aan de individuele medewerker. Voor MKB, multinationals, ideële organisaties, overheidsinstellingen, en brancheorganisaties. Wij werken vaak in opdracht van directies, vakbonden en/of ondernemingsraden.

Wat ga je doen?

Je coördineert en voert projecten uit voor onze opdrachtgevers. Dat betekent dat je zelfstandig werkt aan onderzoek, advies, procesbegeleiding, training en de doorvoering en verankering van verbeteringen die wij begeleiden. Je werkt daarbij altijd ook samen met collega-adviseurs, specialisten en trainers of coaches.

Je bent aanspreekpunt voor collega’s en klanten en je gaat geregeld op pad naar klanten – samen met een adviseur of trainer/coach – om sessies te begeleiden, sleutelpersonen te interviewen, als co-trainer op te treden of inhoudelijk advies te geven.

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit en ervaring met organisatieverbetering en arbeidsverhoudingen.
  • Je bent enthousiast, mensgericht, kan goed zelfstandig en in een team werken.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en je bent niet bang om de weg van de meeste weerstand te kiezen.
  • Je hebt de vaardigheden en flexibiliteit om verschillende rollen aan te nemen zoals projectmanager, adviseur, procesbegeleider en facilitator, afhankelijk wat op dat moment nodig is.
  • Jouw organisatiesensitiviteit geeft je aan welke wegen je moet bewandelen, welke mensen je mee moet krijgen en welk tempo je moet aanhouden.

Wat vragen we van je?

  • Academisch werk- en denkniveau, liefst met een relevante opleiding zoals bijvoorbeeld organisatiewetenschappen, bedrijfskunde of arbeidspsychologie.
  • Relevante kennis of werkervaring op één of meer van de volgende gebieden: duurzame inzetbaarheid, medezeggenschap, arbeidsvoorwaarden of organisatieontwikkeling.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, hebt organisatietalent en je kan goed het overzicht houden.

Wat bieden we jou?

Een klein, enthousiast team van collega’s, die het belangrijk vinden om samen te leren, ontwikkelen en hard te werken in een informele sfeer. Een licht kantoor met alle faciliteiten in hartje Utrecht, vlakbij Utrecht Centraal Station. Wij bieden een marktconforme beloning, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en uitgebreide lunch op kantoor.

Interesse?

Bel ons op, dan kan je je vragen stellen en praten we je graag bij over onze huidige opdrachten en onze organisatie. Bel Bianca Sanches op 06 52 32 00 54.

Meteen solliciteren?

Stuur je cv met korte motivatie voor naar info@linxx.org.