&nbsp

Advies & Realisatie

Linxx adviseert en realiseert organisatieveranderingen.
Wij adviseren dat wat we ook kunnen realiseren.

Wij bieden ondersteuning in de vorm van onderzoek, advies, ontwikkeling en procesbegeleiding, tot en met de doorvoering en verankering van verbeteringen.

Duurzame Inzetbaarheid

Blijf gezond, houd plezier en kijk vooruit. Dat is Duurzame Inzetbaarheid voor ons. In veel sectoren is er werk aan de winkel zeker nu we steeds langer moeten doorwerken. Daar helpen wij mee.

MEER OVER DUURZAME INZETBAARHEID

OR advies, begeleiding en training

De ondernemingsraad krijgt naast het dagelijkse werk te maken met complexe adviesaanvragen. Als OR kan je hier expertise en begeleiding bij gebruiken. De adviseurs van Linxx helpen je graag verder.

MEER OVER OR ADVIES, BEGELEIDING EN TRAINING

Strategisch advies en organisatieverandering

Een heldere missie en visie met een duidelijke strategie geeft medewerkers richting in een omgeving die voortdurend verandert. Als de strategie goed staat, zitten vakmensen op de juiste plek en weten zij welke waarde zij in hun werk toevoegen.

MEER OVER STRATEGISCH ADVIES EN ORGANISATIEVERANDERING

Arbeidsvoorwaarden en CAO advies

Met goede arbeidsvoorwaarden kan je het verschil maken. Is het tijd voor modernisering of het aanpassen van arbeidsvoorwaarden of cao?.

MEER OVER ARBEIDSVOORWAARDEN EN CAO- ADVIES

Waar klanten ons voor bellen? Wanneer je als ….

  • werkgever binnen je organisatie een stap wil zetten rondom Duurzame Inzetbaarheid (beleid & praktijk).
  • vakbond meer medewerkers wil bereiken, een strategie zoekt voor duurzame inzetbaarheid en nieuwe interventies om medewerkers te ondersteunen.
  • O&O fonds je strategie wilt bepalen en deze wil vertalen naar een concreet en praktisch jaarplan. Je hulp zoekt om verbinding te vinden in de regio met medewerkers en werkgevers.
  • ondernemingsraad op zoek bent naar ervaren adviseurs die de brug weten te slaan tussen (reorganisatie)plan, praktijk en belangen van alle stakeholders.