&nbsp

Advies & Realisatie

Linxx adviseert en realiseert organisatieveranderingen.
Wij adviseren dat wat we ook kunnen realiseren.

Wij bieden ondersteuning in de vorm van onderzoek, advies, ontwikkeling en procesbegeleiding, tot en met de doorvoering en verankering van verbeteringen.

Duurzame Inzetbaarheid

Blijf gezond, houd plezier en kijk vooruit. Dat is Duurzame Inzetbaarheid voor ons. In veel sectoren is er werk aan de winkel zeker nu we steeds langer moeten doorwerken. Hoe zet je aan tot bewust werken?
Kijk naar het geheel. Gezond, veilig werk en ontwikkeling van vakmanschap van medewerkers gaan samen.

Medewerker; werk aan inzetbaarheid. Werkgever; investeer in een leercultuur waar medewerkers tot bloei komen. Daar helpen wij mee.

MEER OVER DUURZAME INZETBAARHEID

Reorganisaties & Medezeggenschap

Als OR-lid kun je bij ingewikkelde en ingrijpende besluiten betrokken raken. Verandering van de bedrijfsstrategie, een reorganisatie of zelfs sluiting. Dat zet de onderlinge verhoudingen tussen medezeggenschap en bestuurder extra onder druk.

Linxx helpt ondernemingsraden om bij een reorganisatie echt te doorgronden wat de daadwerkelijke kern van het probleem is. Wij geven op zo’n manier advies dat het reorganisatieplan een grote kans van slagen heeft.

MEER OVER REORGANISATIES & MEDEZEGGENSCHAP

Waar klanten ons voor bellen? Wanneer je als ….

  • werkgever binnen je organisatie een stap wil zetten rondom Duurzame Inzetbaarheid (beleid & praktijk).
  • vakbond meer medewerkers wil bereiken, een strategie zoekt voor duurzame inzetbaarheid en nieuwe interventies om medewerkers te ondersteunen.
  • O&O fonds je strategie wilt bepalen en deze wil vertalen naar een concreet en praktisch jaarplan. Je hulp zoekt om verbinding te vinden in de regio met medewerkers en werkgevers.
  • ondernemingsraad op zoek bent naar ervaren adviseurs die de brug weten te slaan tussen (reorganisatie)plan, praktijk en belangen van alle stakeholders.