&nbsp

Werken bij

Wij zijn een gevarieerde club mensen. Met veel ervaring in veranderingen. We delen een gezamenlijke passie: het sterker maken van mensen én organisaties. Dat is wat ons bindt en waar we ver in willen gaan. Wij staan altijd open voor nieuwe contacten met enthousiaste mensen die een bijdrage aan Linxx willen leveren. Dus zie je jezelf wel met ons werken, neem dan contact op.

Vacature: organisatieadviseur

Wij zijn op zoek naar een organisatieadviseurs om het team mee uit te breiden! Junior, medior of senior. Heb je affiniteit en ervaring met organisatieverbetering en arbeidsverhoudingen? Ben je enthousiast en mensgericht? Bekijk onze vacature dan hier. 

Associé van Linxx

Linxx werkt vaak samen met andere professionals om klanten op ons werkgebied nog beter te kunnen bedienen, ervaringen uit te wisselen en competenties te versterken. Als je Linxx denkt te kunnen aanvullen, maken we graag nader kennis.

Afstuderen of stage bij Linxx

Wij hebben geregeld studenten over de vloer voor een kijkje in de keuken. Als stagiair leer je het adviesvak kennen en lever je concrete bijdragen aan projecten bij klanten, in ruil voor professionele begeleiding en een vergoeding. Je kunt ook onderzoek uitvoeren of een scriptie schrijven, begeleid door een van onze adviseurs. Ben jij enthousiast, houd je van aanpakken, toon je eigen initiatief en kun je zelfstandig werken? Neem dan snel contact met ons op.

icon box image

Over Linxx

Wie zijn wij?

icon box image

Adviseurs

Kennismaken

icon box image

De Linxxe Aanpak

Onze visie

Heb je vragen of wil je meer informatie over projecten?

Neem contact op met onze adviseurs