Werken bij

Wij staan altijd open voor nieuwe contacten met enthousiaste mensen die een bijdrage aan Linxx willen leveren. Als wij je interesse wekken, aarzel dan niet om ons te laten weten wie je bent en welke bijdrage je wilt leveren.

Adviseur bij Linxx

Bij Linxx werken adviseurs met hele diverse achtergronden (van filosoof tot ICT-er). Wij bieden zowel starters als ervaren professionals de kans zich (door) te ontwikkelen tot adviseur. Wij zijn per direct op zoek naar een medior organisatieadviseur. Bekijk de vacature hier of download de vacaturetekst.

Associé van Linxx

Linxx werkt vaak samen met andere professionals om klanten op ons werkgebied nog beter te kunnen bedienen, ervaringen uit te wisselen en competenties te versterken. Als je Linxx denkt te kunnen aanvullen, maken we graag nader kennis.

Afstuderen of stage bij Linxx

Wij hebben geregeld studenten over de vloer voor een kijkje in de keuken. Als stagiair leer je het adviesvak kennen en lever je concrete bijdragen aan projecten bij klanten, in ruil voor professionele begeleiding en een vergoeding. Je kunt ook onderzoek uitvoeren of een scriptie schrijven, begeleid door een van onze adviseurs. Ben jij enthousiast, houd je van aanpakken, toon je eigen initiatief en kun je zelfstandig werken? Neem dan snel contact met ons op.

icon box image

Over Linxx

Wie zijn wij?

icon box image

Adviseurs

Kennismaken

icon box image

De Linxxe Aanpak

Onze visie

Heb je vragen of wil je meer informatie over projecten?

Neem contact op met onze adviseurs