Weer van start met Quickscans, maatwerk en loopbaan- en ontwikkeltrajecten in de taxi- en touringcarbranche

Weer van start met Quickscans, maatwerk en loopbaan- en ontwikkeltrajecten in de taxi- en touringcarbranche
april 4, 2024 Annette Looijestijn

Weer van start met Quickscans, maatwerk en loopbaan- en ontwikkeltrajecten in de taxi- en touringcarbranche

Sterk aan het Stuur omvat een breed aanbod van activiteiten ter verbetering van de duurzame inzetbaarheid van medewerkersin de taxi- en touringcarbranche. Sectorfondsen FSO (tour) en SFM (taxi) trekken in dit programma samen op. Van 2019 tot en met 2021 werd het programma met ESF steun uitgevoerd en vanaf april 2022 worden de activiteiten mogelijk gemaakt door subsidie via de MDIEU-regeling.  Linxx voert drie van de 22 activiteiten van Sterk aan het Stuur uit: de Quickscan voor bedrijven, op maat interventie en loopbaancoaching voor medewerkers. Medewerkers en bedrijven uit de taxi- en touringcarbranche kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten van Sterk aan het Stuur.

Sinds 2019 versterkt Linxx organisaties en individuele medewerkers

De adviseurs van Linxx zijn goed bekend met de uitdagingen in de branche en hebben veel ervaring met verandertrajecten: Linxx verzorgt sinds 2019 diverse activiteiten voor Sterk aan het Stuur bij bedrijven en medewerkers in de taxi- en touringcarbranche. Wij voerden sinds de start van Sterk aan het Stuur 34 Quickscans, 16 op maat interventies en 116 loopbaan- en ontwikkeltrajecten uit. Bedrijven uit de taxi- en touringcarbranche kampen met een groot personeelstekort, hoge concurrentie en kleine marges. Medewerkers kennen uitdagingen op het gebied van gezond en fit, door vergrijzing, onregelmatige diensten en veel zittende werkzaamheden. Linxx versterkt organisaties en individuele medewerkers in de branche door de drie activiteiten die wij voor Sterk aan het Stuur uitvoeren.

Doe je mee?

Sterk aan het stuur

Ben je medewerker, HR medewerker of ondernemer in de taxi- en touringcarbranche? Ga dan naar www.sterkaanhetstuur.nl om je voor de activiteiten van Linxx en andere aanbieders aan te melden. Heb je vragen over de Quickscan, de op maat interventie of de loopbaancoaching? Neem dan contact op met ons via 030 231 81 15 of bel Elsbeth Zielman (06 46 63 67 70).

Je kunt ook meer lezen over dit projecten in ons portfolio.