Oogsten met 5xbeter in 2021

Oogsten met 5xbeter in 2021
april 20, 2021 Annette Looijestijn

Oogsten met 5xbeter in 2021

Inmiddels is Paul Peter alweer meer dan een jaar aan de slag met de vijf partijen van 5xbeter om het aanbod voor veilig en gezond werken in de metaalbewerking en metalektro te vergroten en te verbeteren. Paul Peter: “2020 is een jaar geweest van zaaien en 2021 wordt de tijd om te oogsten. Zodat er in 2021 veel bedrijven die 5xbeter nog niet kennen, ook 5xbeter gaan gebruiken”.

5xbeter is net met een nieuwe campagne gestart: de check van 5 Lasrook. In “Doe de check van 5” check je per thema in 5 heldere stappen hoe het met de veiligheid in jouw bedrijf gesteld is en wat je kunt doen om die te verbeteren.

Paul- Peter: “De komende maanden staat Lasrook centraal en vanaf juni gaan we aan de slag met het thema ‘gevaarlijke stoffen’. Deze campagnes zijn er op gericht dat we meer bedrijven bereiken en faciliteren om veiliger te gaan werken.”

Bekijk de vlog over de Check van 5 hoe dit werkt.

Vlog Check van 5 Lasrook from 5xbeter on Vimeo.

—————————————————————————————————–

5x Beter is een samenwerking tussen vijf partijen: Koninklijke Metaalunie, FME, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. 5x Beter zet zich in voor veilig en gezond werken in de metaalbewerking en metalektro.

5 x Beter ondersteunt bedrijven om te voldoen aan de arbowet door inzet van verbetercoaches, online hulp en (communicatieve) hulpmiddelen.  Paul-Peter is vanuit Linxx aangesteld als externe procesbegeleider.