Online Event “De onverwachte ontmoeting”

Online Event “De onverwachte ontmoeting”
maart 24, 2021 Annette Looijestijn

Met wie had jij voor het laatst een onverwachte ontmoeting? Het is al een hele tijd geleden dat we elkaar zomaar tegen het lijf liepen bij de koffieautomaat, in de sportschool of in de kroeg.

Ons werk draait om verbinding. Onverwachte ontmoetingen geven ons energie. Ze verrassen ons, geven ons nieuwe perspectieven. We missen het. Jij ook?

En nu het er in ons dagelijks leven niet van komt, maken wij er tijd voor in ons jaarlijks klantevent. We ontmoeten elkaar niet in Teams of Zoom, maar in SpatialChat, waar je door de ruimte kan bewegen en elkaar kan tegenkomen bij de koffieautomaat, of aan één van de gesprekstafels.

Wij faciliteren het goede gesprek en zorgen voor verrassende gesprekspartners buiten je bekende ‘bubbel’. Omdat wij geloven dat dáár nieuwe ideeën en inspiratie te halen is.

Aangenaam!
Graag nodigen we je uit voor ons online klantevent op 15 april van 8:30 en 10:00. Deze donderdagochtend organiseren wij voor jou bijzondere ontmoetingen.

Als je ons een beetje kent weet je dat je met de Linxxe aanpak voor positieve verrassingen zal komen te staan. En je met een berg energie en inspiratie de rest van je werkdag kunt voortzetten.

Zien we je dan?

Verrassende groet,
Team Linxx
Bianca, Robin, Paul Peter, Liza, Anneke, Nienke, Susan

 

Ja, ik meld mij aan voor een onverwachte ontmoeting

 

Donderdag 15 april – Start: 08:30 uur – Einde: 10:00 uur