Even voorstellen: Lisa van Dijck

Even voorstellen: Lisa van Dijck
februari 4, 2020 Annette Looijestijn

Voor Lisa van Dijck gaat het in werk (maar eigenlijk altijd) over verbinden. Na haar Master Cultural History aan de University of Brighton bracht ze tijd door in verschillende branches om werkervaring op te doen. Ze werkte o.a. als barista, leidde een project voor emancipatie van migrantenvrouwen en organiseerde sporttrainingen voor ouderen. Sinds januari 2020 is Lisa adviseur bij Linxx.

“Waar ik achter kwam in al die verschillende opdrachten is dat het voor mij draait om verbinding vinden en impact maken. Ik heb mij de afgelopen jaren verwonderd over (de obstakels tot) verandering, de weerstand tegen feedback en het belang van goed management en vertrouwen. Ik word er heel blij van dat ik in dit werk daar verandering in breng. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat jij als medewerker een betere relatie krijgt met je leidinggevende of collega.”

Lisa is nieuwsgierig en creatief. Je kunt bij haar terecht als je op zoek bent naar nieuwe ideeën. Het blijft alleen niet bij mooie plannen. Ze kijkt ook naar de praktische en concrete kant. “Gekke plannen zijn leuk. Maar kan het ook echt uitgevoerd worden? Is het haalbaar en realistisch? Dat vind ik ook belangrijk.” Lisa zet haar eigen bruisende energie in om anderen energie te geven en ze deinst niet terug voor nieuwe uitdagingen.

Haar hobby geeft een goed beeld van haar karakter en inzet: Lisa zingt in een klassiek studentenkoor én in een rockbandje.