Even voorstellen: Cindy Kwakernaak

Even voorstellen: Cindy Kwakernaak
mei 16, 2023 Annette Looijestijn

Even voorstellen: Cindy Kwakernaak

“Ik kan een probleem terugbrengen tot de kern. De diepte in gaan maar ook daarna in die helikopter stappen om te kijken wat er nou echt aan de hand is. Zodat we samen tot de beste oplossing komen.”

Cindy werkt sinds mei 2023 bij Linxx als adviseur. Zij heeft een achtergrond in Commerciële Bedrijfskunde en Logistiek Management. Cindy heeft veel ervaring als het gaat om het veranderen en verbeteren van processen. Ze heeft daarbij verschillende rollen bekleed bij grote productie- en dienstverlenende bedrijven als Royal Flora Holland en Hunter Douglas. Met haar nuchtere en praktische kijk op zaken weet zij strategie te vertalen naar de praktijk én de juiste mensen te betrekken. Want veranderen doe je samen.Cindy neemt haar kennis en ervaring met name op het gebied van het verbeteren van processen en haar bagage op het gebied van de lean-filosofie mee in haar werk bij Linxx.

Cindy woont met haar man in Zevenhuizen. Het buitenleven past haar wel. “Heerlijk vind ik het om na een drukke dag mijn hoofd leeg te maken door te wandelen en fietsen in de natuur.”