Nienke de Bruijn

Nienke de Bruijn

Nienke de Bruijn zoekt altijd naar balans. Haar drijfveer zit in alles wat een win – win tussen mens en organisatie kan bevorderen.

Na een Bachelor Personeelswetenschappen, Master Arbeidsrecht in Maastricht én een Master Human Resource Studies in Tilburg startte Nienke als trainee bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Nienke begon als trainee bedrijfsvoering op de afdeling HRM. Daarna ging ze aan de slag als beleidsadviseur HR en Strategie. Sinds april 2020 is Nienke adviseur bij Linxx.

“Tijdens het werk als beleidsadviseur bij de Vrije Universiteit heb ik ervaren hoe belangrijk het is om veel in gesprek te gaan met mensen in de organisatie. Bijvoorbeeld bij de implementatie van een nieuwe cao of bij het opzetten van nieuwe opleidingstrajecten.” Nienke neemt die ervaring ook mee in haar werk bij Linxx. “Ik zoek altijd naar balans. Mijn drijfveer zit in alles wat een win – win tussen mens en organisatie kan bevorderen.”

Ook de kwaliteiten van Nienke zijn in balans. Zo is ze nieuwsgierig naar nieuwe ideeën, maar haar aanpak is altijd gedegen en onderbouwd. “Ik ben flexibel, betrokken en tegelijkertijd pragmatisch en planmatig.”

Je kunt Nienke een paar keer in de week vinden op het hockeyveld en ze loopt veel hard. Zij geniet niet alleen van sportieve uitdagingen maar ook van een biertje in de zon met vrienden.