Heeft jouw VVT-organisatie een DI voucher ontvangen?

Heeft jouw VVT-organisatie een DI voucher ontvangen?
oktober 4, 2024 Annette Looijestijn

Heeft jouw organisatie een DI- voucher ontvangen?

Woensdag kregen 313 VVT organisaties te horen of zij een voucher krijgen voor de Regeling Duurzame Inzetbaarheid van “Over Morgen”.
Heeft jouw organisatie een DI-voucher ontvangen?

Wij denken heel graag met je mee over wat er past bij het vraagstuk in jouw organisatie.

Sterke mensen maken sterke organisaties en sterke organisaties maken sterke mensen. Vanuit dit gedachtengoed werkt Linxx. Hiervoor levert Linxx maatwerkinterventies. In het eerste tijdvak van het programma hebben we dit succesvol voor 10 organisaties gedaan. In onze aanpak zorgen wij ervoor dat alle stemmen worden gehoord en leveren wij maatwerk om voor jullie organisatie de meeste impact te realiseren. Vervolgens helpt Linxx de organisatie en medewerkers met het zetten van concrete (vervolg)stappen.

De focus in onze aanpak ligt dus op dat wat de organisatie nodig heeft, we hebben aandacht voor de verschillende stemmen in de organisatie en we realiseren samen verandering.

Spreken onze interventies en aanpak je aan en wil je ondersteund worden door Linxx? Neem dan contact op met Elsbeth (elsbeth.zielman@linxx.org of 06 46 63 67 70) of Cindy Kwakernaak (cindy.kwakernaak@linxx.org of 06 52 72 30 33)

Lees alles over het hele project en onze interventies en aanpak op deze pagina.