Samen verder!

Samen verder!
januari 24, 2022 Annette Looijestijn

Samen verder

Met plezier kondigen we aan dat Bianca Sanches vanaf nu mede-eigenaar is van Linxx.

Bianca en Robin lopen samen verder op met de gezamenlijk ambitie:

“Sterke mensen maken sterke organisaties”.

Wij zien deze samenwerking als een mooie kans.

Om te groeien als individu
én om samen Linxx verder door te ontwikkelen.

Bianca is sinds 2017 werkzaam als adviseur bij Linxx. Vanaf het begin is ze ook nauw betrokken bij de productontwikkeling, klantcontact en de bouw van het team van Linxx. Nu als partner van Linxx gaat dat nog weer een stapje verder.

Robin over Bianca: “Ik zie in Bianca een kritische vriend met het vermogen om dingen waar te maken, te verbinden en mensen in hun kracht te zetten.”

Bianca over Robin: “Robin is sterk in strategisch denken, een visionair. Geeft richting maar bewaakt ook of we op de goede weg zitten.”

Bianca: “ Ik kijk er enorm naar uit om vanuit deze nieuwe positie samen te bouwen aan de verdere ontwikkeling van Linxx – en haar klanten. Ik denk dat we gezamenlijk hele mooie dingen kunnen bereiken. Linxx heeft in de loop der tijd vernieuwend aanbod ontwikkeld. Bijvoorbeeld de quickscan voor organisaties, de toekomstsessies en de aanpak van ondernemingsraden. Ik zie kansen om het bereik hiervan te verbreden en heb zin om daar samen (met het team van Linxx) mee aan de slag te gaan.”