Mbuddies ontvangt donatie

Mbuddies ontvangt donatie
januari 14, 2020 Annette Looijestijn

Linxx behaalde in 2019 weer mooie resultaten, waardoor wij daar dit jaar ook weer iets tegenover zetten. Iedere medewerker van Linxx kon een goed doel aandragen en pitchen. De inbreng van Anneke met MBuddies kreeg dit jaar de meeste stemmen.

MusicalBuddies is een jaarlijks project waarbij jongeren met en zonder verstandelijke beperking samen een musical maken en opvoeren in een professioneel theater. Hiermee wil MusicalBuddies aan een groot publiek laten zien wat je allemaal kunt bereiken door middel van vriendschap.

Dat de MBuddies heel blij zijn met onze donatie zien we terug op Linkedin en Facebook. Anneke ging de cheque van 5.000 euro persoonlijk overhandigen.

De spontane reactie van Mbuddy Mark: “Heel verrassend dat wij de uitverkorene zijn om de cheque te krijgen. Die Anneke, die is een toppertje hoor!”

Op de vraag waarom dit geldbedrag zo belangrijk is voor hem antwoordt Mark:
“ Wij willen met Mbuddies laten zien dat mensen met een beperking óók musical kunnen doen.  Hopelijk staan we ooit eens in Carré! Het spelen voor publiek geeft een kick. Dat wij dit voor elkaar krijgen voor een groot publiek. Dat doet veel met me. Geweldig!”