Loopbaansessie (tour) Weer op de rit-gesprekken

Loopbaansessie (tour) Weer op de rit-gesprekken
mei 26, 2020 Annette Looijestijn

“Soms heb je een zetje nodig. En kan een goede vraag al genoeg zijn om op eigen kracht verder te kunnen.”

Sterk aan het Stuur biedt kosteloos individuele loopbaansessies – weer op de rit-gesprekken-  voor alle chauffeurs in de touringcar- en taxibranche. De adviseurs van Linxx bieden coaching om deelnemers in de actiemodus te krijgen en een stap vooruit te helpen. Dat kan zijn voor rust in het hoofd, zinvolle tijdsbesteding of het zoeken naar een volgende uitdaging.

Deelneemster: “Het stellen van de juiste vragen om iemand toe te leiden naar een proces van bewust worden, is een kunde en in je eigen omgeving niet altijd voorhanden. Tijdens de loopbaansessie is een belangrijk kwartje gevallen. Het is belangrijk dat ik eerder mijn problemen en gevoelens deel met mijn omgeving. Want op die manier dient de oplossing van het probleem zich ook sneller aan.

Anneke (één van de coaches): “Wat ik merk in de gesprekken is dat deze situatie met Corona stressvol is. En de vraag speelt: hoe krijg ik rust? Anderen grijpen deze periode aan om te kijken naar de toekomst – wat is de volgende uitdaging?”

Tot eind 2021 worden deze gratis loopbaangesprekken in de branche aangeboden. Nu virtueel en later hopelijk weer live.

Over Sterk aan het Stuur

Linxx draagt bij aan Sterk aan het stuur, een gezamenlijk ESF project om de duurzame inzetbaarheid in touringcarbranche en taxisector te stimuleren. Het programma biedt werknemers en werkgevers een breed scala aan gratis activiteiten ter bevordering van hun gezondheid, veiligheid en vitaliteit. Voor meer informatie, ga naar www.sterkaanhetstuur.nl