Even voorstellen: Nienke Oosten

Even voorstellen: Nienke Oosten
maart 12, 2024 Annette Looijestijn

Even voorstellen: Nienke Oosten

“Ik geloof er in dat als je mensen de vrijheid geeft om na te denken over wat wél kan – dat out of the box denken mag – je verder komt als organisatie.”

Na de masterstudies Economic and Consumer Psychology in Leiden en Arbeids- en organisatiepyschologie in Rotterdam begon Nienke Oosten haar loopbaan als recruiter bij een adviesbureau in de bouw- en infrasector. Sinds februari 2024 is Nienke adviseur bij Linxx.

“Wat ik belangrijk vind is dat we bij Linxx eerst de nadruk leggen op die dingen die goed gaan en vanuit daar kijken naar verbeteringen. Ik geloof er namelijk in dat als je mensen de vrijheid geeft om na te denken over wat wél kan – dat out of the box denken mag – je verder komt als organisatie.”

Nienke neemt haar positieve kijk mee in haar werk. Zij haalt energie uit afwisseling en dynamiek, maar is tegelijkertijd een rustige en toegankelijke adviseur. “Ik verbind en luister graag, zo hoop ik de stem van zowel het management als de werkvloer te horen en te doen laten horen in mijn werk.”

Nienke zoekt graag de dynamiek op, ook in haar vrije tijd. “Ik houd van skeeleren in de zon, dompel mij graag onder in andere culturen en ben altijd bezig met sociale activiteiten… I Love prikkels”