Jeannine Sok

Jeannine Sok

“Durf te kiezen, dan word je gekozen”. Jeannine Sok is al meer dan 10 jaar betrokken als extern adviseur bij Linxx.

In 2008 was zij projectleider van Mijn Grafische Toekomst en zorgde zij er mede voor dat er 1.200 medewerkers in 60 grafische concrete handreikingen kregen voor verdere ontwikkeling van hun vakmanschap en loopbaan, binnen of buiten de grafische wereld.

Jeannine is opgegroeid in de horeca. Het organiseren en regelen zit in haar bloed. Ze wil het beste uit mensen halen, vandaar dat ze waarschijnlijk ook koos om de lerarenopleiding handvaardigheid en kunstgeschiedenis te doen. Bij Blixem heeft ze in 2000 de arbeidsintegratie in opgezet, nadat ze haar post HBO Mobiliteit en Re-integratie had afgerond. Daarna was ze projectleider bij de FNV Horecabond en werkt sinds 2007 als ondernemer voor verschillende opdrachtgevers. Ze houdt ervan om middelen te ontwikkelen die een bijdrage leveren aan werkplezier.

Jeannine: “Waarom zou je werk doen dat je niet leuk vindt? Werk is belangrijk en moet je energie geven. Werkplezier heeft voor mij alles te maken met erkenning, uitdaging en vertrouwen.” Haar motto is iedereen is ergens goed in en kan een bijdrage leveren aan de maatschappij. “Het maakt niet zoveel uit wat je niet kan, het gaat er om wat je wel kan en waar je gelukkig van wordt. Daar zit ook mijn energie, om mensen zich daar bewust van te maken én in actie te laten komen in hun loopbaan.” aldus Jeannine.

Jeannine is een organisator en een verbinder. Naast haar werk voor Linxx zet zij zich in voor het verbeteren van de Gastvrijheid in Nederland. Zo won Jeannine de Horeca Innovation Award met haar gastvrijheidsspel en heeft ze haar eigen glossy ‘Gastologie’.