Anneke Bruin

Anneke Bruin

Anneke houdt zich in verschillende projecten én op verschillende niveaus bezig met duurzame inzetbaarheidsvraagstukken.

Waar je dan aan moet denken? Bijvoorbeeld aan hoe O&O fondsen, duurzame inzetbaarheid (DI) kunnen inzetten in de sector en hoe je dat vertaalt naar projecten en praktijk. Maar ook hoe je DI inzet in je organisatie en wat dit voor medewerkers betekent.

Het meeste energie krijgt Anneke van het uitdagen en in beweging krijgen van mensen.“Ik geloof dat je zelf meer invloed op je werk en werkgeluk kunt hebben dan veel mensen denken. Het is mijn doel om mensen uit te dagen om niet alleen te kijken naar belemmeringen maar naar wat je wél én zelf kunt bereiken. Als het gaat om veranderen zeggen mensen toch vaak ‘ja maar’. Ik vind het mooi om te zien dat als je andere/de juiste vragen stelt er altijd meer mogelijk is dan gedacht.”

Voor Anneke is werken veel meer dan de tijd doorkomen. Het gaat om plezier en jezelf ontwikkelen. Dat inzicht wakkert ze ook bij andere organisaties en medewerkers aan. Zo helpt ze organisaties ook om anders te kijken.

Anneke maakt makkelijk écht contact en is analytisch sterk. Zij kijkt naar wat er gebeurt en kan helder verwoorden wat ze daarin ziet gebeuren. De dynamiek van ons werk past haar perfect en met haar frisse en scherpe blik zorgt zij voor nog meer resultaat in onze projecten.