Bianca Sanches

Bianca Sanches

Bianca is een ervaren beleids- en organisatieadviseur. Al jaren werkt zij op het snijvlak van werkgevers en werknemers.

Bianca Sanches is sinds begin 2017 als adviseur verbonden aan Linxx en sinds 2022 mede-eigenaar van Linxx. Zij zet zich in op het gebied van organisatieontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Ook adviseert zij ondernemingsraden die zich in veranderende tijden begeven.

“Ik vind het belangrijk dat werknemers actief kunnen meepraten en meedoen in wat voor hun belangrijk is. Ik geloof dat je elkaar scherp houdt als je vanuit verschillende belangen naar een onderwerp kijkt.” En dan bedoelt Bianca niet dat dit alleen maar goed is voor het proces.  “Nee, ik geloof dat dit écht tot betere besluitvorming leidt. Dat het organiseren van tegenkracht je scherp houdt en dat het werkt”.

Voor Linxx werkt Bianca vaak als projectleider en adviseur in verschillende opdrachten. Het thema Duurzame Inzetbaarheid is daarin de rode draad. Door haar stevige inhoudelijke kennis en kenmerkende grondige aanpak is ze een vaak teruggevraagde adviseur.  Bianca schroomt niet om kritische feedback te geven. Maar haar stijl is vooral verbindend. Door samen te werken en een vertrouwensrelatie op te bouwen met alle stakeholders komt ze snel tot de kern van de zaak. Ook binnen Linxx is haar rol er één van verbinden. Want sterke mensen, maken sterke organisaties toch?