&nbsp

Toekomstsessie: jouw medewerkers in actie

In jouw organisatie zitten medewerkers met potentie en de wens om door te groeien. Je ziet ook mensen die niet op hun plek zitten.
Je wil dat jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen en met plezier werken. Dat medewerkers de regie pakken over hun loopbaan en inzetbaarheid.

Hoe pakken we dat aan?
Vaak wordt gestart bij wat de medewerker moet. Wij starten bij wat de medewerker wil. In een interactieve sessie met activerende werkvormen van een dagdeel doorlopen we de drie stappen: waar sta je nu, waar wil je het liefste aan werken en wat ga je dan doen.

Dit is het resultaat:
Medewerkers hebben een persoonlijk actieplan gericht op hun ontwikkeling en een goede dosis motivatie om hiermee aan de slag te gaan. Dat de sessie samen met collega’s is geeft nog eens een extra positieve stimulans. Vaak kennen de deelnemers elkaar niet of nauwelijks en een intensief gesprek met elkaar levert veel nieuwe inzichten op.

Prijsindicatie:
Vanaf €875,- (exclusief btw)

Daarvoor krijg je:

  1. Een intake waarin we de vraag helder krijgen en voorbereiden op de sessie.
  2. Een groeps-toekomstsessie over de toekomst van je werk/baan onder begeleiding van één of meer adviseurs.
  3. Een adviesgesprek (met management) waar wij de belangrijkste conclusies uit de sessie terugkoppelen (in grote lijnen, niet op individueel niveau) en adviseren over hoe je als leidinggevende om kunt gaan met dit resultaat.

 Reacties 

“Inspirerend”
“Goed om eens wat langer stil te staan bij wat je zelf wilt”
“Wij waren verrast door de vele aanmeldingen. Medewerkers zijn ook echt actief aan de slag gegaan met hun eerste stap”

Bekijk de vlog van Anneke voor een impressie van een Toekomstsessie