&nbsp

Quickscan Duurzame Inzetbaarheid in jouw organisatie

Duurzame inzetbaarheid, je wilt er iets of nog meer mee mee als organisatie, maar waar kun je concreet mee aan de slag?

Waar liggen de kansen en welke wensen heeft de organisatie? Duurzame inzetbaarheid komt door de waan van de dag vaak op de tweede plek, terwijl het met deze snel veranderende arbeidsmarkt steeds belangrijker wordt. Je wilt dit doorbreken en zoekt naar aanknopingspunten voor jouw organisatie. Of je bent gewoon nieuwsgierig wat duurzame inzetbaarheid jouw organisatie kan brengen.

Hoe pakken we dat aan?
Door onze brede ervaring in verschillende branches en organisaties geloven wij dat wij in één dagdeel tot uniek en concreet inzicht kunnen komen op thema’s als veiligheid, gezondheid, ontwikkeling, en leiderschap.

Wij komen langs voor een organisatiescan op duurzame inzetbaarheid. Geen lange adviestrajecten, je krijgt de analyse en adviezen dezelfde ochtend of middag direct teruggekoppeld. Bij de scan betrekken wij alle niveaus: management, HR en werkvloer, want wij geloven dat een plan beter valt als iedereen meedenkt en bijdraagt.

Dit is het resultaat:
Zowel management als medewerkers worden door prikkelende vragen aan het denken gezet over de inzetbaarheid van zichzelf en de organisatie. Na de scan heeft u concrete aanknopingspunten met adviezen voor de organisatie en een voorstel voor interventie op maat. Daarnaast wordt de scan zelf al als een interventie ervaren doordat men actief nadenkt over deze HR vraagstukken.

Prijsindicatie:

€3000,- (exclusief btw)

Daarvoor krijg je:

  1. (Telefonische) Intakegesprek om de vraag helder te krijgen
  2. Een snelle scan (dagdeel) van de organisatie, uitgevoerd door twee adviseurs.
  3. Een rapport met drie concrete adviezen om snel resultaat te boeken op duurzame inzetbaarheid.
  4. Een op maat gemaakte interventie uitgevoerd door Linxx.

 

Video Quickscan – de 5 meest gestelde vragen

Podcast met Bianca over leiderschap