Vacature: organisatieadviseur

Vacature: organisatieadviseur
november 8, 2019 Annette Looijestijn

Wij zijn Linxx, een adviesbureau bestaande uit een gevarieerde club mensen. Met veel ervaring in veranderingen. We delen een gezamenlijke passie: het sterker maken van mensen én organisaties.
Dat is wat ons bindt en waar we ver in willen gaan.

Wij willen graag ons team uitbreiden met een medior

Organisatieadviseur (32-40 uur)

Linxx werkt vaak in opdracht van directies, vakbonden en ondernemingsraden. Recente opdrachtgevers zijn o.a.: FNV, CNV, Gemeente Nijmegen, KPN en O&O fondsen zoals OTIB en OOC.

Wat ga je doen:

Je coördineert en voert projecten uit voor onze opdrachtgevers. Dat betekent dat je zelfstandig werkt aan onderzoek, advies, procesbegeleiding, training en de doorvoering en verankering van verbeteringen die wij begeleiden. Je werkt daarbij altijd ook samen met collega-adviseurs, specialisten en trainer/coaches.

Je bent aanspreekpunt voor collega’s en klanten en je gaat geregeld op pad naar klanten – samen met een adviseur of trainer/coach – om sessies te begeleiden, sleutelpersonen te interviewen, als co-trainer op te treden of inhoudelijk advies te geven.

Wat breng je mee:

Academisch werk- en denkniveau liefst met een relevante opleiding zoals bijvoorbeeld organisatiewetenschappen, bedrijfskunde of arbeidspsychologie.

Ruime (3-5 jaar) relevante werkervaring.

Affiniteit met organisatieverbetering en arbeidsverhoudingen.

Je bent enthousiast, mensgericht, kan goed zelfstandig en in een team werken. Daarbij durf je  verantwoordelijkheid te nemen en ben je niet bang om de weg van de meeste weerstand te kiezen.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, hebt organisatietalent en je kan goed het overzicht houden.

Wat bieden we jou:

Een veelzijdige uitdaging waarbij werkplezier een grote rol speelt in een functie waar veel plek is voor eigen inbreng en creativiteit.
Je komt terecht in een hecht team en een informele werkomgeving, dat bestaat uit collega’s die altijd met je mee willen denken en je graag vooruithelpen.

Naast een goed salaris en opleidingsmogelijkheden is er ook een winstdeling regeling.

Interesse? We spreken je graag!

Bel Amanda Janssen op 030—231 81 15 voor meer informatie.

Of stuur je cv met je motivatie naar info@linxx.org .

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*