38 baanwissels in Week van de Arbeidsmobiliteit

Terug naar het overzicht

Van 27 t/m 31 oktober vond de Week van de Arbeidsmobiliteit plaats in de regio Stedendriehoek. Een bijzonder geslaagde week waaraan 22 bedrijven hebben deelgenomen en 38 medewerkers de kans hebben gegrepen om eens een dagje in de keuken van een andere organisatie te kijken.
 
“Ik heb vorige week  een dag meegewerkt met de sous chef bij het Bildeberberg hotel de Keizerskroon. Het was een zeer leuke en leerzame dag! De begeleiding was zeer goed, ik werd meteen opgenomen in het team, ook stond men open voor op/aanmerkingen, zeer professioneel! Kortom een zeer geslaagde dag!!”
 
 
“Ik heb een hele dag heb meegelopen met de toezichthouders van het team handhaving. Het eerste wat mij opviel was dat er een hele goede collegiale samenwerking was en dat de mensen er ook veel plezier in hun werk hadden. Ik merkte zelf ook dat hoe “afgestompt” je eigenlijk wordt als je op een werkplek blijft hangen en dat je bijna geen oog meer hebt voor de “buitenwereld”. Ik kijk persoonlijk heel positief terug op deze dag en kan iedereen adviseren om ook eens mee te doen en hun angst te  laten varen.Als mij zou worden gevraagd nog eens mee te doen zou ik gelijk weer ja zeggen, het is een leuke ervaring om je neus eens in een andere omgeving te steken, en zelf te ervaren hoe het voelt om met andere mensen te werken.”
 
“Het was een enorm leuke en interessante morgen. De medewerkers namen de tijd voor me om uitleg te geven over het bedrijf en de werkzaamheden.  Erg fijn.
 
In onderstaande presentatie staat een impressie van de Week van de Arbeidsmobiliteit in één overzicht.