Anneke Bruin

Anneke Bruin (1992) is sinds april 2016 projectleider/adviseur bij Linxx. Ze studeerde Sociale Psychologie in Utrecht. “Ik vind het gedrag van mensen super interessant. Welke invloed heeft jouw gedrag op een groep? Kijken naar die groepsdynamiek, het analyseren en daarop interveniëren, dat is wat ik graag doe.”

Anneke rondde haar master succesvol af in 2014 en werkte als woonbegeleider bij het Leger des Heils. Bij het Leger des Heils implementeerde ze ook een cliëntvolgsysteem. Maar omdat ze het werken met mensen toch wat leuker vond dan met systemen, zocht ze een andere uitdaging. Die vond ze bij Linxx. Voor haar is werken veel meer dan de tijd doorkomen. Het gaat om plezier en jezelf ontwikkelen. Dat inzicht hoopt ze ook bij andere organisaties en medewerkers aan te wakkeren.  

Anneke is klantgericht, transparant en denkt eerst na voordat ze actie onderneemt. De dynamiek van ons werk past haar perfect en met haar frisse en scherpe blik zorgt zij voor nog meer resultaat in onze projecten.

Terug naar het overzicht