Werknemerskunde

Terug naar het overzicht

Organiseren voor dwarsdenkers

Het doel van de leergang Werknemerskunde is om in het bestek van 6 modulen een verdieping te geven op de thema's die belangrijk zijn voor iedereen die de werknemer als een volwaardig stakeholder in de organisatie van werk ziet.

De leergang redeneert vanuit het perspectief van de werknemer als antwoord en aanvulling op het instrumentele perspectief van de bedrijfskundige managementaandacht. De leergang is ontwikkeld door organisatieadviesbureau Linxx en ABK Radboud Universiteit Nijmegen en past in een breder onderzoeksprogramma over het thema werknemerskunde.

Bekijk de brochure van de leergang.

"Het samen sparren met docenten en collega - cursisten uit totaal verschillende bedrijfstakken maken de lessen tot een feest, onderwijs wordt weer leuk! Mijn eigen onderzoek voltooien, was wel pittig maar super leerzaam. De boektitels, auteurs, naslagwerk en internetlinks die ik heb ontvangen, zorgen er tevens voor dat ik nog jaren leesplezier zal hebben." Lisette Car0vigno, Orbis Medisch en Zorgconcern.

Masterclass Werknemerskunde - In company

De leergang Werknemerskunde wordt ook 'in company'  aangeboden. Vanuit verschillende invalshoeken delen de docenten – met elk hun eigen visie en vanuit hun eigen achtergrond en discipline – hun ideeën over mens en werk in organisaties. Neem contact met ons op voor meer informatie.